Cautam un artist. Un artist IT-ist.

Pentru clientul nostru o firma din Top 10-ul romanesc care cresc de nu se mai opresc, in domeniul IT&C,  cautam un OM care sa fie de business cu limba dezlegata si mai ales, cu har la scris.

 

 Ce sa scrie? OFERTE. Oferte frumoase, interesante si relevante pentru clientii care inteleg ca business-ul lor depinde si de sistemele integrate.  Omul mai trebuie sa fie destept si sa cunoasca partea tehnica ca sa poata transpune nevoile clientilor din imaginar in posibil si apoi in facubil.

 

Cu un vag gambling disorder tre sa stie sa liciteze, pana unde-i merge si cand sa se opreasca.

 

De asemenea trebuie sa fie un om intre oameni si un bun pilot de linie. Adica sa-i conduca si sa-i orienteze pe ai lui, ca sa n-o ia pe aratura, dar sa fie si ingaduitor daca vede ca se intampla asta si sa stie ce si cum sa faca sa-i intoarca pe ruta. Cu o memorie buna si cu rabdare trebuie sa tina minte imaginea de ansamblu si scopurile, pe care sa le mai aminteasca si celorlalti atunci cand tind sa le uite.

 

 Nu conteaza varsta ci doar experienta sa fie cat mai relevanta si sa transpire inspiratie, atitudine si caracter.

 

Cele/Cei  interesate(i) si care cred ca’s potrivite(i) pot trimite un CV cum o fi, ca-l prelucram impreuna la oana.stancu@humancapitalconsulting.ro.