ABONAMENTUL DE HR - HR-as-a-Product sau HRPO

Acum e momentul!

Procesele de resurse umane si funcţiunea de business aferentă acestor procese suferă transformări. Nevoia de eficacitate şi eficientizare a acestora creşte odată cu complexitatea mediului de business pentru orice fel de firmă, nu doar pentru corporaţii.

A trecut timpul resurselor umane clasice, reduse la funcţiuni strict administrative/decorative-de negociere cu sindicatele. Implicaţiile decisive asupra business-ului a acestei funcţiuni au fost dovedite dar destul de greu şi costisitor indeplinite.

Fie că:

- aveţi un departament intern de Resurse umane care se poate dovedi prea mult in termen de costuri versus grad de încarcare. Mai ales pentru firmele mici si mijlocii care au aceleaşi nevoi de business din perspectiva resurselor umane ca şi marile corporaţii, dar mai stringente şi mai decisive în determinarea succesului afacerii dumneavoastră.

-alegeţi să externalizaţi anumite componente gen: recrutare, training, evaluare, administrare, salarizare ca soluţii de moment, pompieristice fără nici un impact pe termen lung asupra dezvoltării afacerii.

E timpul sa luaţi în calcul trecerea la următoarea etapă: HRPO - Externalizarea serviciului de resurse umane.

Noi vă oferim Abonamentul de HR pe care îl personalizăm în funcţie de nevoile de business şi planurile dvs de viitor.

Cu noi veţi avea la dispoziţie servicii de Resurse umane de nivel de corporaţie constant, continuu, adaptate nevoilor de creştere si dezvoltare, la preţuri pe care vi le puteţi permite.